Artiklar

12 Sep 2018

Nyhetsbrev - suveränt verktyg för marknadsföring

Nyhetsbrev är ett väldigt bra sätt att bygga upp sina kundrelationer och affärskontakter med. Vad ska man skriva om, hur borde det se ut och när ska man skicka? Vi hjälper dig på vägen.

Läs mer
18 Jun 2018

SSL-certifikat för ökad säkerhet

Från och med i början av juli kommer Google att varna alla användare om inte hemsidan är säker. Vad är SSL-certifikat och varför behövs detta?

Läs mer
23 May 2018

Så stärker du ditt varumärke

Ett starkt varumärke säljer och det behöver inte vara så svårt. Vill du utmana dina konkurrenter och öka dina marknadsandelar, då är det helt klart värt att satsa på att stärka ditt varumärke!

Läs mer
5 Mar 2018

Mobile-first-indexering

Nu är det dags att förbereda din webbplats för mobile-first-indexering. Framöver kommer Google ranka din webbplats utifrån responsivitet - läsbarheten på mobila enheter.

Läs mer
26 Feb 2018

Ny algoritm för företag

Framöver kommer ditt nyhetsflöde visa fler inlägg från vänner och familj samtidigt som inlägg från företag kommer att prioriteras ner. Misströsta ej, vi kan ge dig råd på vägen.

Läs mer
9 Feb 2018

PUL ersätts av GDPR

Från och med i slutet på maj i år är det GDPR som står för reglerna gällande behandling av personlig information. Detta innebär att du måste ha koll. Vi hjälper dig att lista det viktigaste!

Läs mer