Nysatsning för företagarcentrum

  • Profilering
  • Print
  • Strategi
  • Webbdesign
  • Webbutveckling

Kristinehamnsbostäder har under en tid erbjudit små och medelstora företag möjligheten att hyra verksamhetslokaler på Marieberg i Kristinehamn. Tanken var att Småföretagarcentrumet skulle få en nystart under namnet Marieberg Business Park, som inkluderar både den nya byggnaden och det tidigare småföretagarcentrum. Företagarna samt deras kunder skulle känna att de är en del av något större och uppleva en service och tillgänglighet som genererar en grogrund för ett kreativt arbetsklimat och goda kundrelationer.

Samtliga kontor har tillgång till bland annat reception, posthantering, kaffe, färsk frukt och man kan välja till bland annat bokföring, städning och relax. Dessa tillvalstjänster tillhandahålls genom ett samarbete med PEC Sweden. Fokus ligger på att serva företagare med administrativa tjänster så att de kan frigöra mer tid till sitt företag och sina kunder. Ut mot kund vill de erbjuda en unik kombination av företagscenter och beautycenter, en bred variation av tjänster samlat under ett tak.

'Vårt uppdrag var att skapa en grafisk profil till Mariebergs business park samt en marknadsföringskampanj. Genom vårt kommunikationsarbete ville vi skapa en marknadsföring där målsättningen inte bara var att hyra ut önskade lokaler utan även spegla Marieberg som det vackra och resursfyllda område det är. Samtidigt ville vi skapa en nyfikenhet kring den unika kombination som småföretagarcentret erbjuder - ett företagshotell med beautycenter. Vårt arbete innefattade grafisk profil, folder som skickades ut till potentiella hyresgäster, Pressreleaser, sociala medier och webb.'