Marknadsansvariga åt Bergholm

  • Profilering
  • Print
  • Strategi
  • Webbdesign
  • Webbutveckling

Bergholm är en av de största importörerna av husbilar och husvagnar i Sverige. Vi har under årens lopp skapat ett nära samarbete som resulterat i att vi i dagsläget är marknadsansvariga åt Bergholm.

Bergholm är ett företag som jobbar aktivt för att stärka sitt varumärke. De sköter importen av produkter från stora husbils- och husvagnsprodukter och har ett brett nätverk med återförsäljare i hela landet.

Under årens lopp har vi tagit fram en grafisk profil åt Bergholm samt ett koncept som heter "Vakna där du vill" som ska spegla den känsla som man upplever när man köper en husbil eller husvagn. Vi har även tagit fram ett flertal profiler samt webbplatser åt Bergholms tjugosex återförsäljare.

Varje år tar vi fram ett stort antal utskick åt Bergholms återförsäljare som vi skickar ut till nya och befintliga kunder. Vi jobbar också väldigt aktivt med annonser till stora som små tidningar som anknyts till lokala återförsäljare eller till Bergholm.

Bergholms webb jobbar vi kontinuerligt med både gällande design, struktur och kampanjer. Vi arbetar med ett modellprogram för alla tillgängliga modeller på husvagnar och husbilar www.bergholm.se

En portal har också tagits fram, ett ÅF-login för alla återförsäljare. Det är en plattform som innehåller allt vad gäller Bergholms marknadsföring och är direktkopplat till Bergholms affärssystem så som lager, ordrar etc.

I samarbete med More PR, som är en PR-byrå i Göteborg, har vi hand om Bergholms social media-plattform samt digitala kommunikationsstrategier.

Varje år deltar Bergholm på Elmiamässan, ett event för alla med intresse för det mobila livet. Den 4000 m2 stora montern designar vi åt dem och har hand om planering, produktion och logistik gällande diverse trycksaker så som säljblad, broschyrer, vepor, roll ups med mera.